Termeni și condiții

Livrarea produselor

După plasarea comenzii și efectuarea plații, voucherul cadou se poate primi pe e-mail, sau ridica de la Wellness Spa, Str. Aurel Vlaicu nr. 39, Sc. A, Et. 1, Ap. 10, Sector 2, București.

Valabilitatea voucherelor este de 2 luni, respectiv 6 luni pentru abonamente.

Important: Ședințele din abonament, confirmate și apoi anulate, se scad din abonament ca ședințe efectuate. Acest lucru este valabil și pentru vouchere cadou.

Dacă se renunță la abonament, atunci ședința se taxează la preț întreg.

Voucherul se anulează (se considera ca ședința efectuata) in cazul persoanelor care confirma programarea, dar totusi nu se prezintă la salon.

Voucherele se trimit prin Whatsapp pentru verificare si ulterior pentru programare.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚII IAR PROGRAMĂRILE SE FAC ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

Daca cumpărați un voucher de 60 si doriti sa il prelungiți cu 30, 60 sau 90 minute, veți plati pretul dintr-o ora de masaj din masajul pe care il doriti.

Daca faceti masaj si depășiți abonamentul cu 30, 60 sau depinde cu ce durata veți plati pentru fiecare ora 170 ron.

Ofertele nu se cumulează, fiecare oferta este individuală.

Prețuri și modalități de plată

Prețurile prezentate includ TVA.

Plata se poate efectua cu numerar la salon, prin transfer direct în contul nostru bancar sau cu cardul de credit/debit prin mobilPay 3D Secure.

Politica de confidențialitate

Wellness Spa respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Wellness Spa se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului www.wellnessspa.ro către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica companiei.

Returnarea produselor

În conformitate cu dispozițiile articolului 9 alineatul (1) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, aveți dreptul să solicitați restituirea unui voucher în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționarea acestuia, în cazul în care acesta nu a fost încă utilizat, fără a fi necesară furnizarea unei justificări pentru această decizie.

Fiecare cerere de restituire a voucherelor este analizată individual și este tratată cu cea mai mare seriozitate de către echipa noastră. Vă asigurăm de buna noastră intenție și de faptul că depunem eforturi pentru a satisface așteptările dumneavoastră. Prin urmare, facem tot ce ne stă în putință pentru a găsi soluțiile potrivite care să vă avantajeze.

Pentru a returna un voucher vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0722-785-623.

Protecția datelor cu caracter personal

Prin oferirea datelor dvs. ne dați consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele:

– confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001; încetarea prelucrării datelor personale;
– încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată.

Datele societății

RELAX SALON SPA & WELLNESS SRL
(CUI: 44348652 / J23/3317/2021)
RO90INGB0000999911567511
ING

Salon: Str. Aurel Vlaicu nr. 39, Sc. A, Et. 1, Ap. 10, Sector 2, București.

Sediu: Str. Sf. Gheorghe nr. 76, Ilfov, Pantelimon.

Programări

Pentru o procesare rapidă a programării vă invitam să ne sunați la numărul de telefon 0722-785-623.